Skip to content

@Ridermansb /Web.config
Created

Embed URL

HTTPS clone URL

Subversion checkout URL

You can clone with
or
.
Download ZIP
Question Stackoverflow
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
<configSections>
<sectionGroup
name="system.web.webPages.razor"
type="System.Web.WebPages.Razor.Configuration.RazorWebSectionGroup, System.Web.WebPages.Razor, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
<section name="host"
type="System.Web.WebPages.Razor.Configuration.HostSection, System.Web.WebPages.Razor, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"
requirePermission="false" />
<section name="pages"
type="System.Web.WebPages.Razor.Configuration.RazorPagesSection, System.Web.WebPages.Razor, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"
requirePermission="false" />
</sectionGroup>
</configSections>
<system.web.webPages.razor>
<host factoryType="System.Web.Mvc.MvcWebRazorHostFactory, System.Web.Mvc, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<pages pageBaseType="System.Web.Mvc.WebViewPage">
<namespaces>
<add namespace="System.Web.Mvc" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
<add namespace="System.Web.Routing" />
<add namespace="BindSolution.AndMarried.Infra" />
<add namespace="BindSolution.AndMarried.Model.Infra" />
<add namespace="Mvc.Mailer" />
</namespaces>
</pages>
</system.web.webPages.razor>
<appSettings>
<add key="webpages:Enabled"
value="false" />
</appSettings>
<system.web>
<httpHandlers>
<add path="*"
verb="*"
type="System.Web.HttpNotFoundHandler" />
</httpHandlers>
<!--
Enabling request validation in view pages would cause validation to occur
after the input has already been processed by the controller. By default
MVC performs request validation before a controller processes the input.
To change this behavior apply the ValidateInputAttribute to a
controller or action.
-->
<pages validateRequest="false"
pageParserFilterType="System.Web.Mvc.ViewTypeParserFilter, System.Web.Mvc, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"
pageBaseType="System.Web.Mvc.ViewPage, System.Web.Mvc, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"
userControlBaseType="System.Web.Mvc.ViewUserControl, System.Web.Mvc, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
<controls>
<add assembly="System.Web.Mvc, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35"
namespace="System.Web.Mvc"
tagPrefix="mvc" />
</controls>
<namespaces>
<add namespace="Mvc.Mailer" />
</namespaces>
</pages>
</system.web>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
<handlers>
<remove name="BlockViewHandler" />
<add name="BlockViewHandler"
path="*"
verb="*"
preCondition="integratedMode"
type="System.Web.HttpNotFoundHandler" />
</handlers>
</system.webServer>
</configuration>
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
<configSections>
<sectionGroup name="elmah">
<section name="security"
requirePermission="false"
type="Elmah.SecuritySectionHandler, Elmah" />
<section name="errorLog"
requirePermission="false"
type="Elmah.ErrorLogSectionHandler, Elmah" />
<section name="errorMail"
requirePermission="false"
type="Elmah.ErrorMailSectionHandler, Elmah" />
<section name="errorFilter"
requirePermission="false"
type="Elmah.ErrorFilterSectionHandler, Elmah" />
</sectionGroup>
</configSections>
<!-- Connection Strings -->
<connectionStrings>
<clear />
<add name="Data"
connectionString="Data Source=.;Initial Catalog=bindsolution.andmarried;Integrated Security=True"
providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>
<appSettings>
<add key="webpages:Version"
value="2.0.0.0" />
<add key="ClientValidationEnabled"
value="true" />
<add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled"
value="true" />
<add key="enableSimpleMembership"
value="false" />
<add key="autoFormsAuthentication"
value="false" />
<add key="PreserveLoginUrl"
value="true" />
</appSettings>
<system.web>
<compilation debug="true"
targetFramework="4.0">
<assemblies>
<add assembly="System.Web.Abstractions, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Routing, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Data.Entity, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" />
<add assembly="System.Web.Helpers, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.Mvc, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
<add assembly="System.Web.WebPages, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" />
</assemblies>
</compilation>
<!-- Erros -->
<customErrors mode="RemoteOnly"
defaultRedirect="~/Error">
<error statusCode="404"
redirect="~/Error/Error404" />
</customErrors>
<!-- Autentication -->
<authentication mode="Forms">
<forms loginUrl="~/Account/Login/"
timeout="2880" />
</authentication>
<membership defaultProvider="BindUserProvider">
<providers>
<clear />
<add name="BindUserProvider"
type="BindSolution.AndMarried.Infra.BindUserProvider"
connectionStringName="Data"
enablePasswordRetrieval="false"
enablePasswordReset="true"
requiresQuestionAndAnswer="false"
requiresUniqueEmail="true"
maxInvalidPasswordAttempts="5"
minRequiredPasswordLength="6"
minRequiredNonalphanumericCharacters="0"
passwordAttemptWindow="10"
applicationName="/" />
</providers>
</membership>
<!--
<profile defaultProvider="UserProfile" automaticSaveEnabled="false" inherits="BindSolution.AndMarried.Model.UserProfile">
<providers>
<clear />
<add name="UserProfile" type="BindSolution.AndMarried.Model.UserProfile" connectionStringName="Data" applicationName="/" />
</providers>
</profile>
-->
<roleManager defaultProvider="BindRoleProvider"
enabled="true">
<providers>
<clear />
<add connectionStringName="Data"
applicationName="/"
name="BindRoleProvider"
type="BindSolution.AndMarried.Infra.BindRoleProvider" />
</providers>
</roleManager>
<pages>
<namespaces>
<add namespace="System.Web.Helpers" />
<add namespace="System.Web.Mvc" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
<add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
<add namespace="System.Web.Routing" />
<add namespace="System.Web.WebPages" />
<add namespace="Microsoft.Web.Samples" />
</namespaces>
</pages>
<httpModules>
<add name="ErrorLog"
type="Elmah.ErrorLogModule, Elmah" />
<add name="ErrorMail"
type="Elmah.ErrorMailModule, Elmah" />
<add name="ErrorFilter"
type="Elmah.ErrorFilterModule, Elmah" />
</httpModules>
<httpHandlers>
<add verb="POST,GET,HEAD"
path="elmah.axd"
type="Elmah.ErrorLogPageFactory, Elmah" />
</httpHandlers>
</system.web>
<system.net>
<!-- Email config -->
<mailSettings>
<smtp deliveryMethod="SpecifiedPickupDirectory"
from="ridermansb@bindsolution.com">
<specifiedPickupDirectory pickupDirectoryLocation="C:\Users\Riderman\Documents\Temp\MvcMailer\" />
<network host="localhost" />
</smtp>
</mailSettings>
</system.net>
<system.webServer>
<validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
<modules runAllManagedModulesForAllRequests="true">
<add name="ErrorLog"
type="Elmah.ErrorLogModule, Elmah"
preCondition="managedHandler" />
<add name="ErrorMail"
type="Elmah.ErrorMailModule, Elmah"
preCondition="managedHandler" />
<add name="ErrorFilter"
type="Elmah.ErrorFilterModule, Elmah"
preCondition="managedHandler" />
<add type="Microsoft.Web.Samples.ImageOptimizationModule"
name="Microsoft.Web.Samples.ImageOptimizationModule"/>
</modules>
<handlers>
<add name="Elmah"
path="elmah.axd"
verb="POST,GET,HEAD"
type="Elmah.ErrorLogPageFactory, Elmah"
preCondition="integratedMode" />
</handlers>
</system.webServer>
<!-- Erros Elmah -->
<elmah>
<security allowRemoteAccess="yes" />
<errorLog type="Elmah.XmlFileErrorLog, Elmah"
logPath="~/App_Error" />
<errorFilter>
<test>
<!-- do not log favicon.ico 404's -->
<and>
<equal binding="HttpStatusCode"
value="404"
type="Int32" />
<regex binding="Context.Request.ServerVariables['URL']"
pattern="/favicon\.ico(\z|\?)" />
</and>
</test>
</errorFilter>
</elmah>
<runtime>
<!--
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="3.0.0.0" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
-->
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Helpers"
publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0"
newVersion="2.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.Mvc"
publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-3.0.0.0"
newVersion="4.0.0.0" />
</dependentAssembly>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity name="System.Web.WebPages"
publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0"
newVersion="2.0.0.0" />
</dependentAssembly>
</assemblyBinding>
</runtime>
</configuration>
Sign up for free to join this conversation on GitHub. Already have an account? Sign in to comment
Something went wrong with that request. Please try again.