Skip to content

Instantly share code, notes, and snippets.

View acacha's full-sized avatar

Sergi Tur Badenas acacha

View GitHub Profile
@acacha
acacha / GESTIONS_BAIXES_CONTINGENCIA_TREBALL_I_PRL_UNITATS_SALUT_LABORAL.md
Last active June 21, 2024 11:40
GESTIONS_BAIXES_CONTINGENCIA_TREBALL_I_PRL_UNITATS_SALUT_LABORAL

Informació que tinc de moment a data 21 de Juny de 2024

Pendent aclarir si el procediment és igual entre Muface i INSS, crec que no.

Els funcionaris anem per Muface (caldria saber si les Muface qu eescullen la INSS com pretador de serveis a on caueun!) i la resta de personal (interins, etc) és INSS (Institut Nacional de Seguretat Social).

Gestions i vocabulari

Expedient de “DETERMINACIÓ DE CONTINGÊNCIA”: per demanar que la baixa deixi de ser per IT (incapacitat temporal contingencia comuna) i sigui per incapactitat tempora per contingencia laboral.

@acacha
acacha / Institut_Ebre_pressumptes_delictes_corrupció.md
Last active March 3, 2024 08:09
Sobre els fets ocorreguts a l'Institut de l'Ebre

Tota persona que vegi indicis d'un delicte està obligada a denunciar-lo, segons el que estableix la Llei d'Enjudiciament Criminal. A més a més, l'article 262 fa una referència específica als empleats públics: advertint-nos que podem serem sancionats si no denunciem. Com a funcionaris públics, tenim una major responsabilitat i obligació a l'hora de donar a conèixer qualsevol indici de fet delictiu.

Stopacusacions de l'Ebre? I tant, STOP. Aquí ningú ha acusat la institució i encara menys al claustre de professorat. El nivell de molts companys docents és excel·lentíssim. Es vol fer servir això com a cortina de fum.

Per què tota aquesta CORTINA DE FUM!? Per què alguns docents de l'Institut no s'escandalitzen pels indicis de delictes? Soc conscient que molts companys Sí que s'escandalitzen i sí que coneixen els fets denunciats, però també entenc la por a represàlies perquè jo mateix la he patit. Llegiu el meu comunicat sobre el claustre vaig patir la setmana passada:

https://www.facebook.com/sergiturbadenas/pos

@acacha
acacha / SUD_FRANCIA_PIRINEOS_FRANCESES_PACKRAFT.md
Last active November 11, 2023 18:51
SUD_FRANCIA_PIRINEOS_FRANCESES_PACKRAFT

image

Gave -> rio

Gave Ossau, Aspe Oloron

El rio Aspe y el Osau confluyen en Oloron Sain Marie

Ossau

@acacha
acacha / MARRUECOS_PACKRAFT_2023.md
Last active January 20, 2024 08:09
MARRUECOS_PACKRAFT_2024

MARRUECOS_PACKRAFT_2023

COTXE O AVIO -> LIMIT diria que està en els 100€ de preu vol per trajectes (amb maletes). Anar i tornar 4 són unes 800, el cost de ferry i gasolina en cotxe a part de la flexibilitat i estalvi en transports

Desde Marrakech pillar la carretera que nos lleva a Beni Mellal. En el pantano de Bin el Ouidan seguir rodeándolo carretera hacia Ouaouizart y desde allí continuar hacia Tilouguite.

https://ca.wikiloc.com/rutes-rafting/marruecos-adventure-tour-16597502

Todos los rios Rio Nfis, RIo Ourika, Cascadas de Ouzud, La catedral, rios Ahansal y Melloul, Rio Oued el Abid

@acacha
acacha / DAM_101.md
Last active September 14, 2023 15:26
DAM 101

Vídeo Youtube

https://tubeme.acacha.org/101

El vídeo pot tenir alguns petits canvis per canvis de versions, consulteu els comentaris de Youtube i afegiu els vostres propis amb preguntes en cas de dubtes o fins i tot pengeu solucions a problemes que podeu haver trobat.

Versió Ubuntu

lsb_release -a
@acacha
acacha / ALBANIA_PACKRAFT_VJOSA_RIVER.md
Last active March 21, 2023 18:36
ALBANIA PACKRAFT - VJOSA RIVER

Arribar en furgo i Ferries

Interessant per la opció de fer molts quilometres dormint al camarot del ferry. Surten de nit a Barcelona i arriben a Porto Torres al dia següent. Opció 1 quedar-se a Sardeña o dia següent anar a CivitaVechia però es tot el dia al ferry de dia.

image

Per no viatjar en ferry moltes hores de dia una opció es quedar-se a Sardenya i combinar amb Tirrenia que té un ferry nocturn Olbia - CivitaVecchia

image